A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У ЖАШКІВСЬКІЙ ОТГ НА ТРИ ТИЖНІ ВПРОВАДЖУЮТЬСЯ ОБМЕЖУВАЛЬНІ ЗАХОДИ (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 12.03.2020 16:48
Кількість переглядів: 1822

Фото без опису12 березня відбулося спільне засідання виконавчого комітету та міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Жашківської міської ради.

Учасниками зібрання обговорювалося питання запровадження обмежувальних та профілактичних заходів для недопущення поширення коронавірусу.

Було прийнято рішення: з 12 березня до 3 квітня заборонити відвідування закладів загальної середньої та дошкільної, позашкільної освіти її здобувачами, проведення всіх спортивних та культмасових заходів на території Жашківської ОТГ.

Учасники засідання зійшлися на думці, що потрібно своєчасно проводити профілактичні заходи у закладах та установах. А також, зробити акцент на проведення широкої санітарно-освітньої роботи серед населення, зокрема – поширенні пам’яток про те, як уникнути зараження інфекцією та що робити при виявленні симптомів хвороби.

Як наголошувалося на зібранні, велика концентрація людей може сприяти поширенню вірусу, тож громадянам радять уникати походів до магазинів, на ринки, відвідувати розважальні заклади, обмежити перебування у громадському транспорті тощо. Громадянам, які повернулися з-за кордону, радять самоізолюватися на 14 днів.

ЧИТАТИ РІШЕННЯ ВИКОНКОМУ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь