A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

«Дороги життя»

Дата: 05.03.2020 09:55
Кількість переглядів: 646

Фото без описуУ Литвинівській сільській бібліотеці відбулася зустріч з сільським поетом, активною учасницею гуртка «Художнє читання», енергійною та життєрадісною, не байдужою до всього, що відбувається в країні, жителькою села Литвинівка Михайловською Надією Федорівною.

  Народилася Надія Федорівна 1 лютого 1945р. у с. Тинівка. У 1960р. закінчила семирічку. Після цього три роки працювала дояркою у колгоспі. У період 1963-1967рр. навчалася у сільськогосподарському технікумі с.Тальянки. Отримала професію зоотехніка. Працювала за спеціальністю на Жашківській племстанції та в с.Руська Поляна. Поєднавши п'ятдесят років тому свою долю з Михайловським Миколою Михайловичем  вже близько двадцяти років проживає в с. Литвинівка. Має три доньки, четверо онуків та троє правнуків.

  На зустрічі Надія Федорівна презентувала нещодавно видану збірку віршів «Дороги життя» присвячену темам, які хвилюють кожну людину: життя і смерть, любов і печаль, буденність і мрії, роздуми про сенс людського існування, про батьків і дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь