Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові планується будівництво сучасного стадіону

Дата: 06.02.2020 13:48
Кількість переглядів: 2820

Фото без опису4 лютого у Жашкові відбулася робоча зустріч за участю міського голови Ігоря Цибровського, депутата Черкаської обласної ради Віктора Вусика, спеціалістів відділів і депутатів Жашківської міської ради та начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації Максима Зеленського. Зустріч відбулася за ініціативи Ігоря Цибровського та Віктора Вусика.

Мету свого візиту до Жашківської громади Максим Зеленський так: «Відповідно до програми дій Президента України Володимира Зеленського,  планується будівництво 100 шкіл, 100 дитсадків і 100 стадіонів. Основна мета моєї поїздки до Жашкова – дізнатися, чи є можливість у вашому місті розмістити такий сучасний стадіон, як налаштована на співпрацю місцева влада, чи використовуватиметься потенціал такого об’єкту. І, як на мене, Жашків цілком може претендувати на новий спортивний об’єкт».

У Жашківській ОТГ активно ведеться робота, спрямована на виховання здорового, фізично загартованого покоління. А без належної інфраструктури це втілити не можливо. Тому збільшується кількість майданчиків, вуличних тренажерів, заклади освіти забезпечуються необхідним інвентарем, проводяться спортивні, туристичні, спортивно-патріотичні заходи.

Новий стадіон став би суттєвим доповненням інфраструктури громади, зауважує міський голова Ігор Цибровський: «Враховуючи обмежене фінансування, ми підшуковуємо можливості залучити кошти з інших джерел. От і покладаємо надії на цей проект – будівництво міні-стадіону, який включатиме багатофункціональний майданчик із поліуретановим покриттям і бігову доріжку.

Безперечно, це потребує співфінансування з місцевого бюджету, близько 30-40 %. Але міська рада піде на це, щоб забезпечувати умови для охочих займатися фізичною культурою і спортом.

Наразі розглядаються варіанти місць будівництва майданчика. Важливо, щоб він був зручний для відвідування усіх верств населення».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь