A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Гармоністи на презентації книги Бориса Олійника "Стою на землі"

Дата: 03.02.2020 09:54
Кількість переглядів: 681

Фото без опису27 січня зразковий дитячий ансамбль гармоністів  Мистецької школи виступав у м. Біла Церква на  сцені  обласної торгово-промислової палати.  Він брав участь  у презентації книги-спогадів про великого українського поета, героя України, академіка Бориса Ілліча Олійника «Стою на землі».

Автор книги заслужений працівник культури України Кульчицький Анатолій Іванович, який дружив з ним 56 років. В свій час  він познайомив  Сухого Івана Івановича з Борисом Іллічем. Борис Ілліч запрошував Івана Івановича виступити в нього на творчому вечорі у Білій Церкві, у Києві в Українському фонді культури, а також на 80-річчі Бориса Ілліча. В книзі автор Кульчицький А.І.  згадує про ці зустрічі,  і надає світлину.

На презентації книги Сухий І.І. сказав слово про Бориса Олійника, він згадав про свої зустрічі з ним  і  порівняв  геніального поета з великим птахом кондором, який набравши висоту може завмерти у польоті, якому притаманна неповторна досконалість краса і  грація.  Так і Борис Ілліч піднявся на мистецьку висоту і являється символом  сили, ідеалом волі і краси.

Ансамбль гармоністів тепло зустріли глядачі, колектив  виступив яскраво, виконав три композиції,  а потім ще одну на прохання глядачів, на біс.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь