Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У дитсадку проводили тренувальну евакуацію

Дата: 30.01.2020 14:01
Кількість переглядів: 645

Фото без опису29 січня в ЗДО №1 «Малятко» відбулася зустріч з співробітниками 20 Державної пожежної рятувальної частини УДСНС України у Черкаській області. Рятувальники провели тренувальне тактико-спеціальне навчання ліквідації умовної пожежі та порятунку людей у дитячому садку.

В ЗДО раптово пролунав сигнал “тривоги”, який голосно сповістив про пожежу. За задумом, у старшій групі №2  на 2 поверсі сталось коротке замкнення з подальшим горінням. За сигналом навчальної тривоги рятувальники разом з адміністрацією і працівниками садочка провели евакуацію дошкільнят у безпечне місце. За лічені хвилини рятувальники ліквідували умовну пожежу. Велику увагу пожежники приділили відпрацюванню алгоритму дій під час проведення навчальної евакуації, чіткій взаємодії і злагодженості дій рятувальників, адміністрації, дітей, всіх працівників закладу.

А далі увагу дітей привернула велика, потужна, яскраво-червона машина. Вихованці отримали цікаву і корисну інформацію від рятівників з пожежної частини, мали можливість роздивитись спецодяг пожежників та знаряддя праці. Діти  спостерігали за тим, як працює пожежна техніка під час гасіння вогню на високих поверхах будівель. Дошкільники були зацікавлені побаченим, активно реагували на дії пожежних, ставили багато цікавих запитань і отримували змістовні відповіді. Таке заняття для них стало новинкою, чимось раніше незвіданим і надзвичайно цікавим! Зробили спільне фото на згадку.

Джерело: http://zhashkiv1.dytsadok.org.ua/news/16-02-11-29-01-2020/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь