A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

В ДЕНЬ СОБОРНОСТІ ТА ЗЛУКИ ВСІ ВІЗЬМЕМОСЯ ЗА РУКИ

Дата: 23.01.2020 16:30
Кількість переглядів: 917

У середу 22 січня в Жашкові біля пам’ятника Т.Шевченку відбувся урочистий мітинг з нагоди Дня Соборності України. Участь у заході взяли  представники влади району та Жашківської ОТГ, трудові колективи та пересічні жашківчани. Червоною ниткою через мітинг проходила тема історичної та політичної важливості Акту Злуки та кроків, спрямованих на возз’єднання українських земель.

Литвинівським СБК та Литвинівським ЗЗСО І-ІІ ступенів цього дня було проведено спільний тематичний захід та виставку до Дня Соборності України під назвою «ОДНА ЄДИНА СОБОРНА УКРАЇНА».

Оскільки це свято пов'язане з процесом об'єднання українських земель, то і даний захід покликаний був відобразити саме його, використовуючи державні символи нашої країни. Було використано також національну символіку ? український вишитий рушник. До перегляду було запропоновано фільм «Злука» (з циклу Перемоги України).

Працівники Скибинського СБК спільно із Скибинським ЗЗСО І-ІІІ ступенів організували захід, який включав символічний ланцюг єднання, що сформували місцеві дошкільнята та школярі у музеї бойової слави в школі.

Взявшись за руки, всі зробили одне коло в знак дружби та єднання. Прапор України учасникам акції привіз із АТО та вручив учасник бойових дій Урзлик Богдан Михайлович.

 «В ДЕНЬ СОБОРНОСТІ ТА ЗЛУКИ З ЗАХОДУ НА СХІД ВСІ ВІЗЬМЕМОСЯ ЗА РУКИ, БО ОДИН МИ РІД» - таким гаслом розпочалась тематична година, присвячена  Дню Соборності України в Жашківському міському будинку культури.

Учасниками заходу стали гуртківці МБК. Захід підготували працівники будинку культури та бібліотеки.

Під час заходу школярі з цікавістю слухали підготовлену організаторами інформацію. А найактивніші вихованці декламували вірші.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь