A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській ОТГ розглядали перспективи доєднання п’яти сіл

Дата: 19.12.2019 15:01
Кількість переглядів: 513

11 грудня під керівництвом міського голови Ігоря Цибровського відбулося зібрання за участю депутатів, представників виконавчого комітету, апарату виконкому, структурних підрозділів, комунальних установ Жашківської міської ради та представників влади та сільгоспвиробників сіл Жашківського району, громади яких прийняли рішення про приєднання до Жашківської ОТГ.

Бажання доєднатися до нашої громади виявили бажання Хижня, Одай, Вороне, Сабадаш і Тетерівка. На зустрічі сільські голови ознайомили присутніх із інформацією про результати громадських обговорень щодо об’єднання, бюджет своїх громад, інфраструктуру, співпрацю з товаровиробниками, проблеми, які потребують нагального вирішення.

18 грудня сесійно Жашківською міською радою схвалено  проекти рішеннь Про добровільне приєднання територіальних громад та плани організаційних заходів. У згаданих населених пунктах днями проведено сесії, якими прийнято відповідні рішення. 

Станом на сьогодні документи подано на погодження до Черкаської облдержадміністрацієї для надання висновку щодо відповідності їх Конституції та Законам України. Відповідно до висновку ОДА, всі громади прийматимуть рішення про добровільне об’єднання до Жашківської ОТГ, і лише потім готуватиметься звернення до ЦВК про призначення додаткових виборів депутатів сільських рад, що приєдналися.

Довідково: відповідно до перспективного плану об’єднання, до Жашківської ОТГ мали б увійти Жашків, вільшанка, Житники, Кривчунка, Леміщиха, Литвинівка, Марійка, Олександрівка, Пугачівка, Скибин, Сорокотяга, Тетерівка, Тихий Хутір та Шуляки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь