Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові вшанували пам’ять ліквідаторів

Дата: 16.12.2019 08:54
Кількість переглядів: 660

Фото без опису13 грудня у Жашкові відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. В урочистостях взяли участь ліквідатори та постраждалі від наслідків аварії на ЧАЕС, представники трудових колективів, громадськість, представники влади, зокрема - і міський голова Ігор Цибровський. Присутні поклали квіти до пам’ятного знака та вшанували пам’ять загиблих у трагедії та жертв її наслідків.

На сьогодні у Жашківській міській об’єднаній територіальній громаді налічується 206 ліквідаторів аварії на ЧАЕС різних категорій (у Жашкові мешкає 191 особа, у Скибині 10, у Литвинівці 4, в Марійці 1 та у Вільшанці 1), вдів (вдівців) ліквідаторів – 29 осіб.

Вибух на ЧАЕС ще довго відлунюватиме нам – екологічною ситуацією, здоров'ям майбутніх поколінь. Але страшно подумати, яким би в стократ страшнішим лихом обернулася для нас ця катастрофа, якби ті, кого сьогодні називають «чорнобильцями», не взялися ліквідовувати наслідки вибуху.

Ми в неоплатному боргу перед героями-чорнобильцями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь