A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

СПОРТ НА ВИХІДНИХ. Волейбол. Пауерліфтинг. Футзал

Дата: 04.12.2019 08:52
Кількість переглядів: 611

Фото без описуВОЛЕЙБОЛ. 30 листопада в спортивній залі Жашківської спеціалізованої школи №1 відбувся турнір Жашківської громади з волейболу з нагоди Дня Збройних Сил України. В результаті запеклої боротьби, призові місця розподілилися наступним чином: І місце - м.Жашків, ІІ місце - команда с. Скибин, ІІІ місце - команда м. Жашків (ветерани).

Переможці і призери були нагороджені медалями і кубком відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

ПАУЕРЛІФТИНГ. 30 листопада в Києві проходив Всеукраїнський турнір AWPC/WPC з пауерліфтингу та окремих вправ. Ніколи не упускають нагоди взяти участь у подібних заходах вихованці спортивно-оздоровчого гуртка «Козацький гарт» Скибинського будинку культури (кер. Ігор Климанський).

Зокрема, 14-річний Дмитро Шинкарський посів І місце – категорії 38 кг, «жим лежачи», з результатом 47,5 кг. А Микола Поліщук – здобув І місце в категоріях 82 кг, «станова тяга», вага 237,5 кг та І місце в категорії «жим лежачи», піднявши 55-кілограмову штангу 41 раз. У свої 18 Микола Поліщук уже здобув титул чемпіона світу.

ФУТЗАЛ. 1 грудня команда Жашківської громади в рамках ІІ туру «Soccer.Biz.ua – ліги» з футзалу поступилась 7:2 команді ФК «УТК - 1» (Уманський район). Наступного тижня наші футболісти змагатимуться  з ФК «Олімп» (м.Благовіщенське, Кіровоградської обл.).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь