Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Єдиний всеукраїнський стрілецький день

Дата: 02.12.2019 08:53
Кількість переглядів: 760

Фото без описуПочинаючи з 2016 року в Сухопутних військах Збройних Сил України, та й в Україні в цілому, започатковано та впроваджено заходи підготовки військовозобов’язаних, приписаних до військових частин (підрозділів) територіальної оборони на добровільній основі в ході проведення «Єдиного всеукраїнського стрілецького дня».

 Так, 22 листопада на полігоні с.Старі Бабани Уманського району відбулися заняття з вогневої підготовки з військовозобов’язаними, призначеними до підрозділів територіальної оборони районних військкоматів Черкаської області, з виконанням вправ навчальних стрільб  із пістолета ПМ  та автомата АК-74. Організатор заходу  - Жашківський районний військовий комісаріат.

Підготовку пройшли 90 військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони із Жашківського, Уманського, Маньківського і Тальнівського районів. Інструкторсько-методичні заняття провели представники Центру патріотичного виховання Жашківської РДА, ГО «Гайдамаки» м.Тальне, ГО «Центр тактичної підготовки «Білий вовк»» м.Київ.

Метою проведення «Єдиного всеукраїнського стрілецького дня» є:

- підвищення авторитету Збройних Сил України;

- популяризація військових традицій і звитяг Українського народу;

- сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві;

- поглиблення теоретичних знань військовозобов'язаних, відновлення практичних навичок у поводженні зі зброєю та виконання нормативів зі стрілецької зброї, виховання у особового складу підрозділів територіальної оборони усвідомлення важливості виконання завдань, що стоять перед ними, патріотизму та наполегливості у освоєнні військових знань, згуртованості та злагодженості роботи при виконання поставлених завдань.

Подібні заняття проводяться щомісяця.

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь