A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У громаді ведуть підготовку до формування бюджету на 2020 рік

Дата: 27.11.2019 08:44
Кількість переглядів: 597

Фото без опису25 листопада відбулося розширене засідання постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів Жашківської міської ради за участю депутатів, представників виконавчого комітету, в.о.старост старостинських округів громади, керівників і спеціалістів апарату та структурних підрозділів міськради.

Учасники зібрання детально аналізували запропоновані структурними підрозділами й комунальними установами пропозиції, необхідність інвентаризації земель, доцільність депутатського фонду, витрати тощо.

Презентуючи свої фінансові проекти, представники структурних підрозділів та комунальних установ наголошували:  враховували нагальні потреби, а за основу брали  раціональне використання коштів.

Депутати запропонували розглядати проект бюджету у контексті бюджету 2019 року, вивчити пропозиції ще детальніше та зібратися комісійно вдруге.

Разом з тим рекомендували винести проект бюджету Жашківської міської ОТГ на 2020 рік на схвалення виконавчого комітету з врахуванням наданих зауважень.

До слова, аби дотриматися процедури, бюджет 2020 повинен бути погоджений виконавчим комітетом Жашківської міської ради до 1 грудня. Повторне засідання бюджетної комісії заплановане на 28 листопада, засідання виконкому – на 29 листопада.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь