A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Самовільне зайняття земельної ділянки

Дата: 18.11.2019 21:51
Кількість переглядів: 918

До Жашківської міської ради останнім часом надходять звернення громадян  щодо освідомлення міської ради про встановлення огорожі ФОП Деркачем Олегом Валерійовичем по вул.  Одеська, 1 у м. Жашкові.

          З даного приводу повідомляємо, що Жашківська міська рада володіє інформацією щодо вищевказаного питання, більше того, вживає заходів щодо звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки.

          Так, після розірвання у судовому порядку договору оренди земельної ділянки, за яким ФОП Деркач О.В. використовував територію по вул. Одеська, 1 у м. Жашкові останнього зобов’язано повернути Жашківській міській раді земельну ділянку  площею 2,5815 га.

        Оскільки вищевказане рішення виконано добровільно не було, то Жашківська міська рада звернулася до Жашківського РВ УМВС України, яким порушено кримінальну справу за ст. 382 КК України відносно Деркача О.В. за невиконання рішення Господарського суду та  по факту самовільного зайняття земельної ділянки.

          Зі свого боку, вживши всіх заходів впливу в межах власних повноважень, для припинення незаконного використання Деркачем О.В. земельної ділянки, її звільнення та погашення заборгованості за час її використання без правовстановлюючих документів, Жашківська міська рада зверталася для вжиття належних заходів до СВ Жашківського РВ УМВС, місцевої прокуратури, Управління Держгеокадастру у Черкаській області, Інспекції  Державного архітектурно-будівельного контролю у Черкаській області, прокуратури Черкаської області, Начальника головного управління поліції у Черкаській області, а також до Генеральної прокуратури України.

На даний час Жашківська міська рада звернулася до Генеральної прокуратури України та до народного депутата України Нагорняка Сергія Володимировича, для пришвидшення розслідування кримінальної справи по факту самовільного зайняття земельної ділянки ФОП Деркачем О.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь