A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківське ВУЖКГ інформує. Благоустрій в громаді

Дата: 13.11.2019 16:40
Кількість переглядів: 690

Фото без описуСтаном на 13 листопада працівниками Жашківського ВУЖКГ проводяться роботи з обрізки дерев у селі Литвинівка та обкошування узбіччя дороги у напрямку до Жашкова. У Марійці та Вільшанці проводиться розчистка лісозахисних смуг від порослі.

У місті здійснюється благоустрій території вздовж новозбудованого тротуару від вул.Героїв АТО до вул.Перемоги – вирізка стихійних насаджень, вивезення сміття, встановлено урни. Також встановлено опори для вуличного освітлення. Невдовзі, планується, виконавець монтуватиме ліхтарі та  підключатиме до них живлення.

Активно ведеться прибирання у парках, на площах, біля пам’ятників. Основні сили комунальної служби останні дні було зосереджено на благоустрої старого  кладовища. Роботи ускладнювалися тим, що прибрати цю територію поміж захоронень та металевих огорож доводилося без застосування бензокіс. Наразі роботи завершено, здійснюється вивіз сміття.

На вул.Ринковій ведеться монтаж бар’єрного загородження за бюджетні кошти депутатського фонду депутата Жашківської міської ради Алли Васькевич. Загородження встановлюється з метою безпеки руху пішоходів та недопущення заїзду транспорту на тротуари.

На вулицях Стуса, Набережної, Тичини, Сосюри, Голівській, Ковпака проводиться заміна ламп, що вийшли з ладу. Проводяться роботи з лагодження ліній електропередач в районі парку Шевченка.

Окрім поточної роботи, доводиться вирішувати і проблеми, які спричиняють громадяни. У ніч на 8 листопада невідомою особою (чи особами) було розбито вітрину та пошкоджено фасад громадської вбиральні біля Жашківського районного будинку культури ім.П.Демуцького. Це вже вдруге за місяць громадяни розбивають скло у цій вбиральні. Керівництво Жашківського ВУЖКГ звернулося із заявою до поліції. Розглядається можливість встановлення захисних ролетів на вікна і двері.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь