Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Якою бути головній новорічній ялинці громади в цьому році

Дата: 13.11.2019 13:06
Кількість переглядів: 953

Фото без описуУ Жашкові розпочали підготовку до новорічно-різдвяних свят.

До цього часу новорічним деревом кілька років поспіль слугувала ялинка, що росте біля кінотеатру в центрі міста. Втім це дерево зависоке, 19 метрів. Щороку постає проблема прикрашання головної новорічної ялинки громади, а процес прикрашання становить ризик для життя і здоров’я комунальників, оскільки підйом автовежі – лише 15 метрів. Окрім того, ялинка однобока, асиметрична. На неї потрібна велика кількість прикрас. Та і площа біля кінотеатру має Фото без описупошкоджене покриття. А на сьогодні назріло питання про облаштування комфортної зони зустрічі новорічно-різдвяних свят.

Наразі відповідними структурними підрозділами ведеться активна підготовка до зимових святкувань громадян. За задумом, головне новорічне дерево можна було б встановити на Соборній площі, де розміститься і різдвяна шопка. Було підібране штучне дерево висотою 8 метрів, 3D-ілюмінація із 400 світловими режимами та антивандальний парканчик. Коштували б ці новорічні атрибути 316 548 грн.

Згадані пропозиції розглядалися 12 листопада на засіданні бюджетної комісії. Втім депутати поставили під сумнів необхідність придбання головного новорічного атрибута. Мовляв, не на часі, і цих коштів потребують соціально-культурні об’єкти.

Кошти, які було заплановано на ялинку, міський голова Ігор Цибровський запропонував виділити на ремонт актової зали в колишній музичній школі та облаштування внутрішньої вбиральні.

А відповідальним за облаштування зони для святкування новоріччя та створення атмосфери свята ще доведеться обдумувати варіанти вирішення проблеми.

 

Нижче  - відео зразків новорічної ілюмінації та ялинки



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь