A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Якою бути головній новорічній ялинці громади в цьому році

Дата: 13.11.2019 13:06
Кількість переглядів: 932

У Жашкові розпочали підготовку до новорічно-різдвяних свят.

До цього часу новорічним деревом кілька років поспіль слугувала ялинка, що росте біля кінотеатру в центрі міста. Втім це дерево зависоке, 19 метрів. Щороку постає проблема прикрашання головної новорічної ялинки громади, а процес прикрашання становить ризик для життя і здоров’я комунальників, оскільки підйом автовежі – лише 15 метрів. Окрім того, ялинка однобока, асиметрична. На неї потрібна велика кількість прикрас. Та і площа біля кінотеатру має пошкоджене покриття. А на сьогодні назріло питання про облаштування комфортної зони зустрічі новорічно-різдвяних свят.

Наразі відповідними структурними підрозділами ведеться активна підготовка до зимових святкувань громадян. За задумом, головне новорічне дерево можна було б встановити на Соборній площі, де розміститься і різдвяна шопка. Було підібране штучне дерево висотою 8 метрів, 3D-ілюмінація із 400 світловими режимами та антивандальний парканчик. Коштували б ці новорічні атрибути 316 548 грн.

Згадані пропозиції розглядалися 12 листопада на засіданні бюджетної комісії. Втім депутати поставили під сумнів необхідність придбання головного новорічного атрибута. Мовляв, не на часі, і цих коштів потребують соціально-культурні об’єкти.

Кошти, які було заплановано на ялинку, міський голова Ігор Цибровський запропонував виділити на ремонт актової зали в колишній музичній школі та облаштування внутрішньої вбиральні.

А відповідальним за облаштування зони для святкування новоріччя та створення атмосфери свята ще доведеться обдумувати варіанти вирішення проблеми.

 

Нижче  - відео зразків новорічної ілюмінації та ялинки



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь