A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Імунізація диких та бродячих  м’ясоїдних тварин

Дата: 29.10.2019 21:41
Кількість переглядів: 786

Жашківське РУ ГУ Держпродспоживслужби  в Черкаській області повідомляє, що з метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації зі сказу тварин на території області та відповідно до листа Головного управління Держпродспоживслужби  від 28.10.2019 № 4476 «Щодо організації заходів з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин в Черкаській області»  у жовтні 2019 року  по Черкаській області  розпочнеться планова пероральна імунізація диких та бродячих  м’ясоїдних тварин проти сказу повітряним методом (орієнтовно 30-31  жовтня), в залежності від погодних умов, в т.ч. у вихідні дні.

Розповсюдження принад, які містять високо імунну безпечну вакцину проти сказу, буде здійснюватися авіатранспортом над лісовими та сільськогосподарськими угіддями, поза територіями населених пунктів та водойм. Принада безпечна для людей і тварин, має вигляд брикетів розміром із сірникову коробку з різким запахом м’ясо-кісткового борошна. Усередині приманки знаходиться капсула з вакциною проти сказу.

Інформація надана з метою забезпечення обізнаності населення з питань проведення пероральної імунізації (ЧИТАТИ БІЛЬШЕ...)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь