Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформує Жашківське ВУЖКГ.  У місті встановлюється дитячий майданчик та продовжуються роботи з благоустрою

Дата: 02.10.2019 12:56
Кількість переглядів: 1056

Фото без описуНа прохання батьків, котрі відпочивають і займаються спортом у парку біля Жашківського районного будинку культури, -  сьогодні, 2 жовтня комунальниками встановлюється дитячий майданчик. Ігровий комплекс на суму 110 019 грн. придбано за кошти бюджету громади.

Територію під майданчик облаштовано й заасфальтовано. Також тут проводиться санітарна обрізка дерев. Передбачається, в майбутньому на цьому майданчику буде і гумове покриття – для безпеки дітей.

Вирізання стихійних насаджень, покіс трави здійснюється вздовж новозбудованого тротуару від вул.Героїв АТО до вул..Перемоги. Цими днями тут плануються завершальні роботи із укладання асфальту, а трохи згодом – із встановлення лавок та облаштування вуличного освітлення.

Сьогодні вже проведено роботи із заміни труби, яка вийшла з ладу, та не придатна для подальшої експлуатації, від центральної водомережі до вводу в будівлю  колишнього Будинку дитячо-юнацької творчості – по вул.Благовісна.

А по вул.Соборна (біля дитячої установи №6) проводиться ремонт мережі вуличного освітлення та електричної опори.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь