A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Подарунок учням спеціалізованої школи №1

Дата: 30.09.2019 15:00
Кількість переглядів: 612

Фото без описуНаціонально-патріотичному вихованню та вивченню предмета захист Вітчизни у нашій школі приділяється велика увага. У школі створена значна база наочності для здобуття практичних навичок військового ремесла. Великим ентузіастом у викладанні свого предмету є учитель В.Ю. Приймак, який сам збирає все, що залишається з воєнних дій на сході, подароване друзями-солдатами, волонтерами.
От і сьогодні , 26 вересня депутатом обласної ради, керівником соціальних проектів «НОВА ГРОМАДА» В.Г.Погорілим та міським головою І.А.Цибровським передано в користування для практичного навчання 42 бронежилети. Тепер на уроці кожен учень може проводити тренувальні практичні навички з бронежилетом або як називають їх «броніки». А ще, як зізнаються школярі, що вони тепер зможуть на повну силу відчути особливості цього спорядження, не розгубитися в надзвичайних ситуаціях та зможуть врятувати не лише своє життя.

Адміністрація школи, учні та вчителі щиро вдячні благодійному фонду «НОВА ГРОМАДА» та В.Г.Погорілому за значне покращення практичним начинням для вивчення предмету Захист Вітчизни та гурткової роботи у військово-патріотичному напрямку .

Джерело: http://zhashkiv1.school.org.ua/news/21-14-24-26-09-2019/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь