A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Апаратна нарада (27.09.2019)

Дата: 30.09.2019 14:51
Кількість переглядів: 593

Щотижня під керівництвом міського голови Ігоря Цибровського проходять апаратні наради, в ході яких керівники підрозділів комунальних підприємств і установ доповідають про свою роботу та обговорюють вирішення питань життєдіяльності громади.

В осінню пору, закономірно, знижується температура повітря. Отож в центрі уваги на подібних зібраннях стоїть питання опалення, і в першу чергу – закладів освіти.

Начальник відділу освіти Жашківської міської ради Валентина Савицька – доповіла про підготовку до опалювального сезону у дитсадках, школах та закладах позашкілля. У дошкільних установах щодня проводиться моніторинг температурного режиму –  температура варіюється від 16 до 20 Со. Отож в окремих установах кімнати потребують обігріву. Міський голова наголосив, що температурний режим повинен бути оптимальним, аби зберегти здоров’я дітей. Загалом, за словами Валентини Савицької, усі заклади освіти при потребі готові розпочати опалювальний сезон.

Наразі в окремих закладах проходять ремонтні роботи. Зокрема: у дитсадку – №5, школі №3 та Скибинській школі проводиться заміна вікон.

Під час наради до міського голови на прийом прийшли батьки вихованців дитсадка №5, і Ігор Андрійович зустрівся з ними просто під час зібрання. Громадянки звернулися до очільника громади із проханням провести заміну вікон в одній із груп якнайшвидше, оскільки в цьому є гостра потреба – старі вікна віджили своє, а між рамами та стінами великі тріщини.

Міський голова вислухав усі скарги громадян та узяв вирішення згаданих проблем під особистий контроль. А також ініціював нараду в дошкільній установі за участю батьків, аби про потреби вихованців дізнатися із перших вуст.

Про роботу Жашківського виробничого управління житлово-комунального господарства  доповів його начальник Микола Муштаєв. Комунальники у ці дні займаються вирізкою стихійних насаджень, викошуванням бур’янів. Обговорили учасники наради і план вирізки аварійних дерев, акцентуючи увагу на тих, що на територіях закладів освіти. Адже здоров’я і безпека дітей – в пріоритеті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь