A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Благоустрій (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 23.09.2019 14:48
Кількість переглядів: 711

Фото без описуУ Жашківській міській об'єднаній територіальній громаді активно продовжуються роботи з благоустрою. Варто лише проїхати містом, аби побачити очевидне, обрізку дерев та кущів, облагородження парків, встановлення лавочок у визначених місцях, заміна ліхтарів,  ремонт доріг та тротуарів, тощо. Загалом тут упродовж усього року проводиться змістовна робота, направлена на те, аби жашківчанам жилося комфортно та безпечно.

 

Фото без описуНаводячи лад у місті, очільник громади Ігор Цибровський спільно з виконавчисм комітетом і депутатським корпусом, у своїй роботі звертають увагу і на ті об'єкти, котрі потребують кардинальних змін, а значить і чималих фінансових вкладень, яких не завжди вистачає в бюджеті громади. Проте у тісній співпраці з місцевими підприємцями, депутатами обласної ради, котрі представляють інтереси нашої громади, вдало реалізовуються численны проекти, спрямовані на покращення благоустрою та інфраструктури територій громади і міста зокрема. Як приклад- будівництво тротуару по вулиці Героїв АТО- Перемоги.

Фото без описуВіктор Погорілий, і як депутат Черкаської обласної ради, і як директор ТОВ «Напої Плюс» та керівник соціальних проектів БФ «Нова Громада» бере активну участь в життєдіяльності нашого міста і його жителів зокрема. І за таку активність міський голова Ігор Цибровський  щиро вдячний Віктору Григоровичу.

Плануючи будівництво тротуару, що з'єднує улиці Героїв АТО та Перемоги, відповідними комісіями міської ради, депутатами, міським головою одностайно було прийнято рішення виділити кошти і на проведення освітлення та встановлення лавочок для відпочинку.

Незважаючи на обмежене фінансування, міській владі вдається не тільки підтримувати належний стан території Жашкова, але й, завдяки підтримці небайдужих благодійників, реалізовувати мільйонні проекти. Залишається лише сподіватися, що жашківчани позитивно оцінять те, що робиться для них.

Фото без описуПотребувала господарського ока та руки і вулиця Євгенії Любомської, що в мікрорайоні Цукрозавод. До недавнього часу, з певних причин, вона була в досить занедбаному стані. Тож депутатом даного округу Оленою Хоменко була підняте питання щодо проведення тут благоустрою за кошти з її депутатського фонду.

Паралельно з прибиранням вулиці , за вказівкою міської ради, житлово-комунальним господарством відпрацьовується варіант  реконструювання на даній ділянці освітлення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь