A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківські атлети вкотре підтвердили свій статус призерів змагань з перетягування канату всеукраїнського рівня

Дата: 23.09.2019 09:07
Кількість переглядів: 1015

Фото без опису21 вересня у Києві чоловіча і жіноча збірні Жашківської громади взяли участь у Кубку України з перетягування канату (категорія - дорослі). І вкотре показали, що не готові поступатися статусом призерів: жінки здобули бронзу, чоловіки посіли другу сходинку.

Варто зауважити, цього разу до складу команд увійшли нові спортсмени: «Це молоді атлети, котрі вперше брали участь у змаганнях. І дуже приємно, що не маючи досвіду участі в змаганнях такого рівня, вони дуже гідно трималися, викладалися на всі сто», - розповідає тренер команд і директор Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки Жашківської міської ради Дмитро Мазур. – «Анжеліка Лещенко, Анастасія Андріяш, Марина Третяк, Ігор Скиба. Доповнили наші сили атлет із Уманщини Іван Кузьмич та черкащанка Катерина Кравченко. У цьому виді спорту дуже важлива роль кожного спортсмена окремо і уміння його бути частиною команди. Тож я дякую кожному, хто сьогодні відстоював честь Жашківини і Черкащини загалом.

Дуже важливою є підтримка інших наших спортсменів. Повболівати за нас сьогодні приїхали міський голова Ігор Цибровський, Корнеліс Хузінха, Ярослав Черниш, Богдан Лавренюк, Євген Швиденко, Сергій Шадрін, Олександр Мелащенко. Дехто з них був із сім’ями. Вболівали за нас так,  що голоси позривали! Для команд цінна така підтримка.

Поки спортсмени відновлюватимуться після змагань. Але вже скоро будемо готуватися до Чемпіонату України. І, звісно, сподіваємось на перемогу».

Більше фото на офіційній сторінці в Facebook: https://www.facebook.com/zhOTG/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь