Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Ремонт доріг в Жашківській ОТГ (ВІДЕО)

Дата: 12.09.2019 09:21
Кількість переглядів: 1227

Фото без описуУ Жашківській міській ОТГ  щороку реалізовують численні плани і задуми, спрямовані на поліпшення стану доріг, залучаючи кошти як з місцевого, так і з обласного та державного бюджетів. Продовжується робота місцевої влади в даному напрямку і цьогоріч.

Наразі у Жашківській міській об’єднаній громаді активно ведеться ремонт доріг на п’яти об’єктах, замовником яких є Служба місцевих доріг Черкаської ОДА. Виконуються роботи за рахунок державного бюджету на умовах співфінансування з бюджету громади. Поточним ремонтом охоплено аварійні ділянки  по вулицях Миру, Спортивна, Київська та паркувальна кишеня по вулиці Книгині Ольги. Також до переліку об’єктів увійшла і дорога від траси Кив-Одеса до села Вільшанка.

Виділення та освоєння коштів з державного бюджету на виконання ремонту доріг – процес довготривалий- зауважує Ігор Андрійович. А проте у тісній співпраці з керівництвом Жашківської райдержадміністрації даний проект вдалося успішно реалізувати в досить короткі строки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь