A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

День села в Марійці

Дата: 09.09.2019 09:44
Кількість переглядів: 753

Фото без описуСвято сільської громади зустріли нещодавно мешканці Марійки. Це село – найменше, що входить до Жашківської ОТГ, за кількістю жителів (172 особи). Та марійківці дружно трудяться і святкують. Активні учасники художньої самодіяльності (14 дорослих та 11 дітей) залюбки готують яскраві святкування для своїх односельчан та гостей населеного пункту, котрим полюбилися по-родинному теплі зустрічі у стінах клубу. Чи не найбільше тут люблять слухати пісні у виконанні жіночого вокального ансамблю «Горлиця» (кер. В.Самборський). До слова, солісткою колективу та ідейною натхненницею аматорів сцени в цьому селі є в.о.старости Марійківського старостинського округу Жашківської ОТГ Ніна Саранюк.

Цього разу аматори сцени вирішили через концертні номери продемонструвати усю щедрість марійківської землі та її людей, врожайність полів та доброту і єдність місцевих жителів. Зокрема влаштували справжнє театралізоване дійство про марійківський ярмарок, що супроводжувалося добрим гумором і веселими піснями.

Головними героями Дня села традиційно були місцеві люди: цього дня вітали довгожителів, новонароджених, першокласників. Діти, до речі, та сцені марійківського клубу завжди грають першу скрипку, виконуючи пісні, читаючи вірші, розігруючи сценки та даруючи глядачам зворушливі почуття.

Вітали цього дня марійківців почесні гості – очільник Жашківської міської об’єднаної громади  Ігор Цибровський та місцевий господарник, директор ПСП «Аскольд-Агро» Віктор Вусик. Від них жителі сільської громади отримали цінні подарунки.

Запальними танками віншували винуватців свята учасники Народного хореографічного колективу «Едем» (кер.В.Бакуменко).

Кульмінацією свята стало щедре частування марійківців юшкою, кашею та іншими смаколиками від відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської ОТГ та Віктора Вусика.

Більше фото на офіційній сторінці в Facebook: https://www.facebook.com/zhOTG/

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь