Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Ансамбль «Джерело» з Безпечної дарував жашківчанам пісні

Дата: 31.08.2019 09:09
Кількість переглядів: 678

Фото без описуНедільні творчі концерти під відкритим небом продовжуються. І нещодавно окрасою одного із таких вечорів став ансамбль "Джерело" Безпечнівського  сільського будинку культури. Скрасити відпочинок жителів та гостей Жашкова аматори сцени із села Безпечна вирішили, підтримавши ініціативу керівника колективу – Василя Самборського. До того ж, усі витрати на приїзд колектив теж узяв на себе – любов до пісні і бажання дарувати позитивні враження у них на першому місці.

Дев’ять учасниць ансамблю підготували репертуар, до якого увійшли народні та авторські пісні різної тематики, запальні і душевні, мелодійні та пронизливі. Та яка б пісня не звучала – публіка щедро аплодувала.

Відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму висловлює вдячність ансамблю «Джерело» та надію на подальші подібні зустрічі.

А цієї неділі, 1 вересня, о 16:00 у парку відпочинку чекайте на народний аматорський фольклорно-обрядовий колектив «Спадщина» Жашківського районного будинку культури ім. П.Демуцького (керівник Віра Красномовець).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь