A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Ансамбль «Джерело» з Безпечної дарував жашківчанам пісні

Дата: 31.08.2019 09:09
Кількість переглядів: 648

Фото без описуНедільні творчі концерти під відкритим небом продовжуються. І нещодавно окрасою одного із таких вечорів став ансамбль "Джерело" Безпечнівського  сільського будинку культури. Скрасити відпочинок жителів та гостей Жашкова аматори сцени із села Безпечна вирішили, підтримавши ініціативу керівника колективу – Василя Самборського. До того ж, усі витрати на приїзд колектив теж узяв на себе – любов до пісні і бажання дарувати позитивні враження у них на першому місці.

Дев’ять учасниць ансамблю підготували репертуар, до якого увійшли народні та авторські пісні різної тематики, запальні і душевні, мелодійні та пронизливі. Та яка б пісня не звучала – публіка щедро аплодувала.

Відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму висловлює вдячність ансамблю «Джерело» та надію на подальші подібні зустрічі.

А цієї неділі, 1 вересня, о 16:00 у парку відпочинку чекайте на народний аматорський фольклорно-обрядовий колектив «Спадщина» Жашківського районного будинку культури ім. П.Демуцького (керівник Віра Красномовець).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь