A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові відкрито новий хореографічний клас (ФОТО)

Дата: 16.07.2019 14:31
Кількість переглядів: 1374

Фото без описуНовий танцклас було облаштовано для вихованців Жашківського міського будинку культури. Тут уже займаються учасники двох танцювальних колективів – «Світанок» і «Зорепад» (кер.А.Горобець), загалом – 45 дітей віком від 3 до 15 років. Як зауважує керівник колективів, у перспективі можлива організація занять із хореографії і для дорослих.

Депутатським корпусом Жашківської міської ради для комфортних тренувань було виділено майже 30 тис.грн., на які було встановлено хореографічні станки і дзеркала, закуплено спортивні мати.

Фото без описуУ день відкриття танцкласу до БК завітали міський голова Ігор Цибровський, його заступник Алла Мельник, начальник відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Інна Білик. Вихованці продемонстрували гостям свої вміння, хоча, свої навики і таланти вони демонструють ледь не на кожному заході, Фото без описуорганізованому для жителів громади. Ігор Цибровський побажав гуртківцям успіхів, рости і розвиватися в обраному ними напрямку.

 

Капітальний ремонт наразі проводиться і в кабінеті, який стане базою для репетицій і студією вокальних колективів «Друге життя» та «World of four». Отож, завдяки спільній роботі апарату виконкому міської ради, депутатському корпусу та ВКМПСТ  у міському будинку культури поволі розширюються можливості для дорослих учасників художньої самодіяльності та юних гуртківців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь