A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Ноги болять, але просяться до танцю. Жашківчани поважного віку - про танцювальний вечір під відкритим небом

Дата: 08.07.2019 11:54
Кількість переглядів: 1408

Фото без опису«Ноги болять, але просяться до танцю», – так жартома описують свої враження жашківчани, котрі 7 липня прийшли до парку Слави, аби насолодитися музикою духового оркестру й потанцювати.

У Жашківській громаді відроджують традицію танцювальних вечорів для громадян поважного віку. І перший же такий захід зібрав чималу публіку. Звучать вальс, полька, народні пісні чи романси у виконанні духового оркестру під керівництвом А.Верталецького – імпровізований танцмайданчик посеред алеї парку заповнений представниками і старшого, і молодшого покоління. Аби перевести дух, танцівники роблять перерви – в такі хвилини вільного місця на лавках в парку не знайти. Поціновувачі духової музики втомлюються, та при цьому наполегливо просять музикантів зіграти запальний «Сім сорок»!

Перепочиваючи після чергового танцю, жашківчанки діляться враженнями: «Наче у молодість вернулися. Жива музика – її ж ні з чим не порівняти! І хоч уже для танців здоров’я не те, всидіти не можливо. Добре, що міська рада знайшла можливість організувати для нас таке дозвілля. Це чудово!».

Нагадаємо, що танці під відкритим небом для людей поважного віку будуть влаштовуватися відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради щонеділі (за умови, що день буде погожим) в парку Слави з 16:00 до 18:00 – протягом липня, серпня і вересня цього року. Передбачається, програму доповнять і вокальні аматорські колективи Жашківщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь