A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Роль свідомості кожного  працівника у попередженні виробничого травматизму

Дата: 05.07.2019 10:29
Кількість переглядів: 751

Жашківське відділення  Управління  виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області  доводить  до  відома роботодавців.

Роль свідомості кожного  працівника у попередженні виробничого травматизму

         Попередження  виробничого травматизму  великою мірою залежить від свідомості  кожного працівника. У свою чергу  кожен роботодавець, що використовує найману працю, повинен  першочергово  бачити не лише прибутки та матеріальну вигоду, а й дбати про тих людей, які їх створюють.

        Інформувати  працівників щодо основних вимог безпечної праці  допомагають  роботодавцям працівники  Жашківського відділення    управління виконавчої дирекції Фонду соціального  страхування  України у Черкаській області.

         На  підприємствах, де заходи з охорони  праці не є одноразовою акцією, нещасні випадки з працівниками трапляються  вкрай рідко. Основним шляхом до зменшення виробничого травматизму  є  створення  на кожному робочому  місці  безпечних  і нешкідливих умов  праці  та проведення  інструктажів з охорони праці. Під  час останніх кожен працівник  має бути особливо уважним, не соромитись  ставити  запитання, не відбувати цю процедуру формально, у разі   необхідності звертатися за консультаціями до  відповідальних осіб з охорони праці підприємства чи до фахівців  робочих органів Фонду соціального страхування України та їх відділень.

          Кожен працівник має усвідомлювати те, що порушення вимог нормативно-правових актів з охорони  праці – це прямий шлях до виробничої травми або  професійного захворювання. У зв’язку з цим зміст  нормативних документів кожного  підприємства повинен бути максимально деталізований  та конкретизований.

 

Шановні роботодавці, ваш обов’язок створити належні умови праці на кожному  робочому місці!

Шановні працівники, бережіть своє здоров’я!

 Страховий експерт з охорони праці  Жашківського відділення Управління  виконавчої дирекції Фонду соціального  страхування  України  у Черкаській області

Добротворська К.В.тел.098-279-77-11

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь