A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

СПОРТ НА ВИХІДНИХ. Бокс, великий теніс, шахи (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 03.07.2019 11:49
Кількість переглядів: 1022

Фото без описуШАХИ. З 28 по 30 червня в Жашківській центральній районній бібліотеці відбувся рейтинговий шаховий турнір в якому взяли участь 51 спортсмен з м. Київ, м.Сміла, м.Кам'янка, м. Звенигородка, м.Умань, м.Тараща, м. Біла Церква, м.Корсунь - Шевченківський, с.Миронівка, с. Горошків, Жашківського району, Жашківської громади.

Серед молоді перемогу святкувала Ситник Лія (11 років, м. Сміла), ІІ місце - Надворний Тарас (м. Кам'янка), Ратушний Максим (м.Кам'янка), серед дівчаток ІІ місце виборола Дробот Кіра (м. Жашків), з Фото без описурейтингом до 2100 ІІІ місце - Хоменко Костянтин (м.Кам'янка), ІІ місце - Юрик Ростислав (м.Кам'янка), І місце - Осіпов Ігор (м. Біла Церква), в основному турнірі перемогу святкував кандидат в майстри спорту Фещенко Богдан (м.Київ), ІІ місце - Кайтмазов Олександр КМС (м. Сміла), ІІІ місце - Гуменюк Євген КМС (м.Київ),  ІV місце - Александров Валерій (м.Київ),V місце - Жук Ігор (м. Умань), VІ місце - Вовк Віктор, майстер спорту, (м. Біла Церква), VІІ місце - Бугайчук Юрій (с. Миронівка). Усі призери і переможці були нагороджені грамотами, медалями, цінними призами відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

ЗАВАНТАЖИТИ РЕЙТИНГОВУ ТАБЛИЦЮ

ВЕЛИКИЙ ТЕФото без описуНІС. 30 червня на спортивному майданчику в парку відпочинку відбувся фінал з великого тенісу в якому перемогу святкував Остапенко Олег, ІІ місце - Кивгило Роман, ІІІ місце - Задорожній Адам, призери і переможці були нагороджені медалями, цінними призами відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

 

    Фото без описуБОКС. 29 червня, в будинку культури смт. Лисянка, відбувся вечір боксу, в рамках Всеукраїнського турніру «На землі Богдана та Тараса!».

   Гідно виступили на змаганнях жашківчани, Ісаєнко Едгар, який  дав бій майстру спорту міжнародного класу, представнику збірної команди України, Овсяннікову Євгену. Поступившись у рівному поєдинку Ісаєнко Едгар завоював симпатії переповненого глядацького залу, та приз «За мужність та волю до перемоги!». Титул чемпіона завоював Харченко Ігор, який змагався з важчим суперником, але вмілими діями на рингу довів, що здаватися не буде.

    30 червня, на стадіоні «Колос» в  смт.Ставище, відбувся II Відкритий турнір з боксу на Кубок ДЮСШ Ставищенської  РОВФСТ «Колос», присвячений Дню молоді, та Дню селища Ставище.

    В боротьбу за чемпіонські звання вступили 60 спортсменів, з м. Києва,     м.Узина, с.Розкішна, смт.Ставище, с.Шпитьки, с.Бєлогородки, Києво-Святошинського району, Київської області, с.Охматів, та м.Жашків,  Черкаської області.

    Зі словами привітання до учасників змагань виступили організатори турніру та Заслужений тренер України, майстер спорту з боксу міжнародного класу, тренер братів Кличків, представник команди з м. Києва, Золотарьов Володимир Олексійович.

    Серед багатьох переможців турнірної боротьби, у порядку вікових та вагових категорій, чемпіонами та призерами змагань стали вихованці тренера з боксу І.Д. Самара, Олександра Пловайко, Анна Безрука, Анастасія Кривенко, Кирило Хрипко, Михайло Рачов, Микола Криворучко, Дмитро Криворучко, Володимир Стельмах, Іван Пловайко, Сергій Дзюба, з Охматова, та Едгар Ісаєнко, з Жашкова.

   Чемпіони та призери турніру були нагороджені медалями та грамотами. Кращі боксери вікових категорій були нагороджені спеціальними кубками «За мужність та волю до перемоги!» та «За техніку й тактику боксу!».

   Кубком та грамотою, за перше загальнокомандне місце нагороджено команду селища Ставищ, грамотами за друге та третє загальнокомандне місце нагороджено команди с. Шпитьки, Києво-Святошинського району та с. Охматів Жашківського району.

   Кращим боксером турніру визнано Едгара Ісаєнко з м. Жашкова.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь