A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

АНОНС. День молоді: буде яскраво, весело й барвисто

Дата: 21.06.2019 19:48
Кількість переглядів: 1321

Жителям Жашківської громади уже полюбилися заходи в літню пору під відкритим небом. Такий формат розширює можливості для організаторів та дає змогу жителям і гостям громади долучитися до активного сімейного дозвілля на свіжому повітрі.

Так, цьогоріч на День молоді також готується різнопланова програма, яка, як переконує начальник відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради Інна Білик, буде цікава всім, хто душею молодий:

«Минулого року святкування Дня молоді видався багатим на спортивні заходи, концертну та конкурсно-розважальну програми. Цьогоріч ми доповнили святкування новинками.

Ми вирішили вдатися до популярного сьогодні формату холі-фест: молоді і дітям до вподоби влаштовувати феєрверки із фарб. Тому рекомендуємо мати одяг, який ви готові розфарбувати. Холі – це давня індійська традиція, а отже ми продовжили цю тематику, передбачивши майстер-класи із йоги та індійських танців. Не пошкодуйте часу, відвідайте ці майстер-класи, які проводитимуть вихідці із Жашкова. На вас чекає йога-нідра, медитація під музичні інструменти – це чудовий спосіб розслабитися, відпочити (візьміть із собою килимки для йоги). Сподіваюся, гості нашого свята не залишаться байдужими і до яскравих індійських танців з яскравими національними костюмами. Запросили ми також ведучого МС та ді-джея.

Для дітей буде встановлено надувну гірку за сприяння Валентина Ничипоренка. Думаю, наймолодшим гостям свята буде цікавий і аквагрим, і фарби холі, і флешмоб, і фотозона.

Основні культмасові заходи (зокрема і концертні номери аматорів сцени Жашківщини) проводитимуться на стадіоні ім..Ю.Гагаріна 30 червня о 17:00. А от шаховий турнір та змагання з великого тенісу – на інших локаціях і в інший час, щоб любителі спорту мали змогу побувати на всіх заходах, які їх цікавлять.

Словом, ми організовуємо святкування таким чином, щоб для себе знайшли щось цікаве жителі громади різного віку та щоб використали час по-максимуму. Сподіватимемось, нашим планам сприятиме погода».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь