A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

9 травня – радість і смуток (ФОТОЗВІТ)

Дата: 14.05.2019 15:56
Кількість переглядів: 648

Фото без описуДень пам’яті та примирення 8 травня і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня жителі Жашківської міської об’єднаної територіальної громади взяли участь  у численних заходах, організованих на районному та місцевому рівнях.

Меморіальні акції, мітинги, хвилини мовчання, покладання квітів, концерти із щемливими та життєствердними піснями, віршами та хореографічними постановками – у громаді робили все, аби гідно вшанувати тих, хто постраждав у кровопролитній війні та хто став на захист своєї землі.

Фото без опису09.05.2019 року в центрі міста Жашківським будинком культури було проведено святковий концерт,  приурочений  Дню пам'яті та примирення і 74-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.    

    Завдяки підтримці Жашківської Міської ради, Відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму, спонсорської підтримки  Народного депутата України Ничипоренка В.М , депутата обласної ради Погорілого В.Г.,  керівника соціальних проектів благодійного фонду «Нова громада» та Громової Т.Я учасники виступали на фоні неперевершеної краси куліс і в гарних, відповідних сценічних костюмах, що допомогло влучно донести мету і тему заходу.

    Зібралися керівництво Жашківської міської ради, педагогічний та учнівський колектив ЗОШ I-III ст.. №2, батьки виступаючих і звичайно  жителі і гості міста.

      Концертна програма складалась із вокальних, хореографічних та драматичних творів учасників клубних формувань Жашківського МБК . Також  взяли участь у святі юні таланти БДЮТ.

     Хореографія під керівництвом Горобець А.А виглядав дуже феєрично, дорослі і зовсім юні артисти просто зачарували всіх глядачів .

     Інсценізація драматичного твору «Розмова з солдатом», написана Рибаченко К.М, передала дві сторони життя – минуле і сьогодення, смутку й жалю, надій і сподівань. Багато з присутніх стояли зі сльозами на очах, в деяких моментах навіть артисти не могли втримати сльози. Стриматись було просто неможливо.

    Вокальний колектив «Мрія» під керівництвом Грибенюка В.Я. та солістка Вербівська К. пройняли глядача щирими та незабутніми емоціями,адже війна - це найстрашніше що може трапитись з людством. Юними  учасницями формування «Ансамблевий спів» Бацай А. та Бойченко П. виконуючи вокальний твір «Свіча» запалили свічі за тих, хто ще живий і за тих хто кого уже немає…

   Ведучі, Білик І.Ю та Немна В.В., професійно, щиро і вміло уявно провели глядача від початку цього лихоліття до світлого кінця, Дня Перемоги, до дня, коли  почався новий відлік часу-волі,можливостей.

   В кожному художньому номері учасники свята, як МБК так і талановиті вихованці БДЮТ оспівували та шанували пам’ять тих, хто відстояв нашу землю,тих, завдяки кому наше життя зігріте сонячним сяйвом волі .

    Концерт видався дуже емоційним. Він залишив у серцях глядачів теплий і незабутній слід.

Директор Жашківського міського  будинку культури  Катерина Рибаченко

 

АБИ ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО, НАТИСНІТЬ ТУТ, АБО НАФото без описуКАРТИНКУ: 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь