A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Відкритий чемпіонат Жашківської ОТГ з боксу (ВІДЕО)

Дата: 13.05.2019 12:45
Кількість переглядів: 1145

Фото без описуУ Жашківській міській об'єднаній територіальній громаді активно проводяться спортивні дійства. Так, днями, на базі ДНЗ «Жашківський АТПЛ»  відбувся відкритий Чемпіонат Жашківської ОТГ з боксу, присвячений Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку і Всесвітньому дню здоров'я.

22 квітня до Жашкова з'їхалися кращі боксери з різних куточків Черкащини, Київщини, а також столичні спортсмени. Загалом 50 бійців із Жашкова,  Охматова, Вороного, Шполи, Києва, Білої Церкви та Ставищ взяли участь у доволі масштабному спортивному заході. На урочистому відкритті турніру з вітальним словом виступили голова Жашківського спортивного клубу «Альянс» Іван Самар, котрий є ініціатором цих змагань, та представник організаторів, спеціаліст фізичної культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міськради Костянтин Зволінський.

В результаті напружених поєдинків, титул чемпіонів у своїх вагових категоріях завоювали Криворучко Дмитро та Криворучко МИкола з Вороного, Хрипко Кирило, Тимошенко Олександр, Алишев Олександр, Стельмах Володимир, Халупка Роман, Дзюба Сергій та Пловайко Олександра з Охматова, Яремчук Даниїл, Тимченко Артем, Левандовський Олександр, Репецький Олександр, Черняховський Ілля, Смалій Назарій, Грубий Денис, Савчук Марина, Тернесюк Аліна та Маринчук Вікторія із Жашкова. Усі призери змагань були нагороджені грамотами та медалями, а кращі боксери чемпіонату- спеціальними кубками.
Серед жашківчан, Грубий Денис, учень міської школи № 5, отримав кубок «Кращий боксер Чемпіонату», а Маринчук Вікторія, учениця Жашківського ліцею, нагороджена спеціальним кубком «За мужність та волю до перемоги». 
Загальнокомандне третє місце в Чемпіонаті вибороли столичні спортсмени, друге- зайняли ставищани, а почесне перше - у наших земляків, команди Жашківської громади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь