Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Перемоги на рингу

Дата: 13.05.2019 12:11
Кількість переглядів: 428

       Фото без опису   За сприяння  Народного  депутата України  Ничипоренка В. М., в місті Жашкові у спортивному залі ДНЗ «Жашківського аграрно-технологічного професійного ліцею» відбувся IV Відкритий турнір з боксу, присвячени 74 - річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

  У змаганнях взяли участь боксери із м. Жашкова, с. Охматова,  м. Борисполя, м. Б.Церкви, с.м.т. Ставищ, Київської області.

          Серед багатьох чемпіонів слід відзначити боксерів Жашківщини: Кирила Хрипка, Романа Халупка, Олександру Пловайко, Анну Безруку, Анастасію Кривенко, з Охматова, Артема Тимченка, Олександра Левандовського, Назарія Смалія, Єдгара Ісаєнка, Марину Савчук, та Аліну Тернесюк, з Жашкова.

          Переможці та призери змагань отримали медалі та грамоти.

         Спеціальними призами «За мужність та волю до перемоги!», «За техніко-тактичну майстерність в бою!» були нагороджені Євгеній Ляхов, Артем Вірич, з Б.Церкви, Тарас Котельнік, з Ставищ, та Єдгар Ісаєнко з Жашкова.

         Кращим боксером турніру серед чоловіків, визнано, учня ДНЗ «ЖАТПЛ», кандитата в майстри спорту України з боксу, чемпіона турніру , у ваговій категорії 64кг.,  Єдгара Ісаєнка.

Іван Самар



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь