A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашків - спортивна Мекка. Спільні тренування Жашківської чоловічої збірної з перетягування канату та СК "Atlants" (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 23.04.2019 21:38
Кількість переглядів: 1671

Жашків уже цілком заслуговує на звання спортивної Мекки. У нашому місті проводиться чимало спортивних заходів, культивується до десяти видів спорту (це бокс, панкратіон, футбол, шахи, дзюдо, пауерліфтинг, настільний теніс тощо). А чи не найзахопливішим та найбільш видовищним видом спорту є перетягування канату.

У Жашківській міській об'єднаній громаді близько двох років як існує чоловіча і жіноча збірні з перетягування канату. Наші команди входять в трійку кращих в Україні. А Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки, що діє на базі спеціалізованої шкли №1 та є тренувальною базою наших атлетів, - може легко конкурувати із столичними спортивними клубами, адже має унікальні тренажери для нарощування витривалості і тяги.

Днями до Жашкова прибули чинні чемпіони України з перетягування канату, команда спортклубу  «Atlants», яка представляє Київський національний торгівельно-економічний університет (і, варто зазначити, головні суперники жашківських атлетів). Столичні спортсмени приїхали з метою обміну досвідом та підвищення рівня майстерності в даному виді спорту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь