A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Міська влада підписала меморандум із БФ "4 лапи" (ВІДЕО)

Дата: 23.04.2019 10:34
Кількість переглядів: 799

У Жашківській міській об’єднаній громаді з 10 по 19 квітня працювали представники міжнародного благодійного фонду «Чотири лапи» (читай: Долучайтеся до акції регулювання чисельності безпритульних тварин).

 

Волонтери безкоштовно здійснювали вилов, вакцинацію, стерилізацію та кліпсування безпритульних собак, тим самим допомогли міській владі виконати Програму гуманного регулювання їх чисельності.

Днями відбулася зустріч представників благодійного фонду з міським головою Ігорем Цибровським та начальником Жашківського ВУЖКГ Миколою Муштаєвим. В ході розмови сторони проаналізували підготовку до акції, підбили підсумки роботи та підписали меморандум і договір про співробітництво.

Міський голова Ігор Цибровський наголосив на важливості здійснення гуманного контролю з регулювання кількості безпритульних тварин на території громади. Подякував гостям за плідну співпрацю. Директор ТОВ «Чотири лапи Україна» Олександра Лісчишина відзначила активність жашківчан, котрі ішли назустріч волонтерам та всіляко допомагали.

Довідково: фонд «4 лапи» є міжнародною та однією з найпотужніших  благодійних організацій, яка діє на теренах України. За 9 днів роботи в Жашківській ОТГ волонтерами було стерилізовано і вакциновано 92 тварини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь