Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Змагаються боксери

Дата: 19.04.2019 13:17
Кількість переглядів: 378

Фото без опису           В період з 9 по 11 квітня, у м. Біла Церква, у відкритому Всеукраїнському турнірі з боксу, серед молоді, пам’яті, льотчика-космонавта Павла Романовича Поповича, за участю 22 команд, з усіх областей України, та команди Молдови, п’яте місце, у ваговій категорії 52 кг., посів учень       ЗЗСО I-III ст., №5  Олександр Репецький.

           12-14 квітня в смт. Маньківка,  проходив ІІ Міжнародний турнір з боксу, пам’яті Майстра спорту Любчика І.Ф.

           Серед  присутніх почесних гостей турніру були чемпіони світу серед професіоналів за версією WBО Андрій Синєпупов  та Рахім Мінгалєєв.

           В змаганнях взяли участь, 24 команди, 232 боксери, з Білорусії, Молдови, Азербайджану, м.Києва, Закарпатської, Вінницької, Івано-Франківської, Житомирської, Київської, Миколаївської, Тернопільської, Дніпропетровської, Полтавської, Кіровоградської,  Чернігівської областей, м.Черкас, Маньківського, Монастирищенського, Христинівського, Уманського, Тальнівського, Звенигородського, Шполянського районів Черкащини, та команда Жашківського Спортклубу «Альянс», з тренером Самар І.Д.

         Титул чемпіона міжнародного турніру, завоювала, учениця ЗЗСО I-III ст. №3 ім. І.М. Ляшенка, з Жашкова, кандидат у майстри спорту України з боксу, Марина Савчук.

          Переможці і призери турніру отримали медалі, грамоти, сувеніри та пам’ятні призи .

(Інформація надана  головою СК "Альянс" І.Самаром)

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь