A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Наше місто найкраще

Дата: 11.04.2019 16:10
Кількість переглядів: 574

Фото без описуПротягом квітня місяця в закладах дошкільної освіти традиційно проводиться Місячник саду і лісу.

Заходи, організовані у закладах в рамках місячника спрямовані на  розвиток моральних якостей дитини,  виховання любові до рідного краю, природи,  бережливого ставлення до всього живого. Дітям особливо близьке і дороге те, що вони самі виростили. Наявність у садочку дерев, рослин, які посаджені з допомогою дітей,  організація догляду довготривалих спостережень за ними дає можливість виховувати в малят  такі якості, як бережливе ставлення до природи, любов та звичку до праці, відповідальність за доручену справу. Тому в дитячих садках під місячника та всеукраїнської акції "За чисте довкілля" організовані прибирання та благоустрій територій, висаджування дерев, кущів, квітів, проводяться різні види колективної праці. «Весняний день – рік годує», «Весняні турботи», «Зробимо разом», «Посади своє дерево», «Калинова алея», «Дружна родина – гарна Україна», «Наше місто найкраще» - під такими лозунгами проходили заходи в закладах.

       Крім того вихованці садків громади, разом з педагогами та батьками, долучилися до Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «День зустрічі птахів-2019». Провели цікаві  та пізнавальні бесіди, заняття, спостереження, виставки малюнків про життя птахів.

      Дякуємо колективам, батькам, дітям за участь у благоустрії територій, за турботу про природу та високу громадську позицію. 

Камінська С.І., методист відділу освіти Жашківської міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь