A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ЗВІТУ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

Дата: 09.04.2019 12:46
Кількість переглядів: 474

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку

проекту «Детальний план частини території  по вулиці Віктора Лисака, 6а в місті Жашків Черкаської області для розміщення та експлуатації  основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості орієнтовною площею 5,000 га для будівництва цеху по переробці насіння грецького горіха»

 

1. Повна назва документа державного планування:

         Детальний план частини території  по вулиці Віктора Лисака, 6а в місті Жашків Черкаської області для розміщення та експлуатації  основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості орієнтовною площею 5,000 га для будівництва цеху по переробці насіння грецького горіха.

         В звіті про стратегічну екологічну оцінку детального плану території, проведена оцінка впливу на складові довкілля (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально-економічні наслідки, поводження з відходами тощо).

 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Жашківська міська рада Черкаської області

 

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається з 11 квітня 2019 року та триває до 10 травня 2019 р.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): зауваження і пропозиції громадськості надаються у письмовому та електронному вигляді.

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):  10.05.2019, 10-00 год., зала засідань міської ради по вул. Захисників України, 17.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Жашківська міська рада -   19201, Черкаська обл., Жашківський р-н, м. Жашків, вул. Захисників України, буд. 17, (04747) 6-11-45; email:  vukoncom016@ukr.net

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Жашківська міська рада -   19201, Черкаська обл., Жашківський р-н, м. Жашків, вул. Захисників України, буд. 17, (04747) 6-11-45; email:  vukoncom016@ukr.net

Строки подання зауважень та пропозицій: до 10 травня 2019 року включно. Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Офіційні веб - сайти Міністерства екології та природних ресурсів України                          (menr.gov.ua), Черкаської обласної державної адміністрації (www.ck-oda.gov.ua) та Головне управління статистики у Черкаській області.(www.vn.ukrstat.gov.ua).

 

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

- транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводились.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь