A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Жашківської міської ради

Дата: 10.04.2019 16:28
Кількість переглядів: 374

5 квітня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Жашківської міської ради. В ході зібрання його учасники затвердили та погодили паспорти бюджетних програм місцевого бюджету на 2109 рік та паспорти в новій редакції.

Також члени виконавчого органу затвердили нормативну документацію для проведення технічної інвентаризації та паспортизації таких об’єктів благоустрою, як дитячі та спортивні майданчики. Річ у тім, що чимало майданчиків, зокрема встановлених благодійниками, не передано на баланс Жашківського  ВУЖКГ. Оснащення з часом виходить з ладу. Відповідно – потребує ремонту. Та якщо об’єкти благоустрою не знаходяться на балансі ВУЖКГ, лагодити їх комунальники не мають права.

Комісією для  проведення технічної інвентаризації та паспортизації згаданих об’єктів було проведено попередню роботу: працівники відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму і ВУЖКГ оглянули майданчики, розташовані на території ОТГ, підрахували їх кількість, визначили технічний стан оснащення та обсяг майбутніх ремонтних робіт.

Міський голова Ігор Цибровський наголосив на необхідності терміново провести оновлювальні роботи, оскільки йдеться про безпеку дітей, котрі можуть травмуватися на майданчиках із несправними конструкціями.

Обговорили члени засідання також необхідність облаштування додаткових пішохідних переходів по вулицях Соборна і Лікарняна. Вздовж цих вулиць розташовано чимало закладів та установ, які відвідують громадяни, котрі, в свою чергу, часто переходять дорогу у недозволеному місці. Тому в цілях запобігти виникненням ДТП необхідно «легалізувати» такі пішохідні переходи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь