Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

В Жашкові юні пожежні змагалися в міському етапі Всеукраїнського фестивалю ДЮП (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 25.03.2019 15:45
Кількість переглядів: 865

Фото без опису22 березня, у Жашківській спеціалізованій школі №1  пройшов міський етап щорічного фестивалю Дружин юних пожежних.

Сім команд, які представляли активну, творчу шкільну молодь, зібралися в актовій залі школи, аби креативно вкотре нагадати суспільству правила пожежної та техногенної безпеки і популяризувати професію пожежника.

Почесним гостем фестивалю, підполковником служби цивільного захисту Підложевичем Ростиславом Зіновійовичем, було сказано вступне слово та побажання перемоги командам.
Щоб вшанувати традиції пожежно-рятувальної справи в міському фестивалі взяли участь команди усіх закладів Жашківської міської об'єднаної громади. Усі вони – учасники та переможці шкільних етапів, які проходили впродовж березня. Щирий вокал, театралізовані дійства з пожежним колоритом, жарти та запальні хореографічні постановки, які вщент заполонили цього дня глядацьку залу – усе це викликало позитивні емоції та захоплення серед глядачів фестивалю.

Спостерігаючи за розмаїттям виступів команд, важко було передбачити, яким буде фінал, оскільки усі учасники показали високий рівень підготовки і намагалися якнайкраще представити свій навчальний заклад і команду. Членам журі не легко було обрати кращих з кращих. 
У непростих баталіях, першість здобула команда «Нова Нація» Жашківської спеціалізованої школи №1, котра
 представлятиме Жашківську громаду на зональному етапі змагань 5 квітня  у місті Монастирище. 

Тож вітаймо переможців та побажаймо їм успіхів!

(Інформацію надано Жашківським районним сектором Управління ДСНС України у Черкаській області)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь