Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Конкурс "Моя майбутня професія"

Дата: 19.03.2019 11:24
Кількість переглядів: 551

Фото без опису Конкурс «Моя майбутня професія: планування і розвиток», який  проходить в рамках проекту «Моя кар’єра в Україні»  проводиться в Україні уже 4 роки та має на меті показати молодому поколінню можливий шлях розвитку кар'єри, надихнути їх свідомо обирати майбутню професію. Організатори конкурсу: Міністерство молоді та спорту, Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub за підтримки Першого Українського Міжнародного Банку.

    Учениця нашого закладу Синчак Інна не тільки подала есе на конкурс,  а й ввійшла в топ кращих есе (всього було подано на конкурс 1200 есе).

   В результаті  на регіональну конференцію в м.Київ було відібрано 40 претендентів із 5 областей: Київської, Чернігівської, Житомирської, Черкаської, Вінницької. Слід відзначити, що з Черкаську область представляли  троє десятикласників (з Черкас, Шполи та Жашкова).

   Регіональна зустріч була дуже цікавою та насиченою: нові знайомства, командна робота, зустрічі з успішними людьми різних галузей (ІТ-технології, банкір, архітектор, журналіст, хірург), створення власного рецепта успішної кар’єри.

   Попереду ще один етап – творча робота та національний відбір.

(Джерело: http://zhashkiv5.school.org.ua/news/10-07-11-18-03-2019/)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь