A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Чоловіча та жіноча збірні Жашківської ОТГ вибороли срібло на Чемпіонаті України (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 13.03.2019 11:12
Кількість переглядів: 710

Фото без опису9 березня, в Міжнародному виставковому центрі (м.Київ) проходив Чемпіонат України з перетягування канату в приміщенні. За звання чемпіона боролися 14 чоловічих та 7 жіночих команд.

Жашківчани з 2016 року (по суті, з моменту активного проведення подібних змагань) не пропускають чемпіонати і кубки з перетягування канату. Тож наших спортсменів тут заслужено називають «аксакалами» та поважають за характерну рису: жашківські команди стабільно тримають рівень призерів. Чемпіонат цього разу розпочався для наших спортсменів із приємної несподіванки: влогер із Китаю Лі Мілна подарував нашим командам китайську вазу. Як пояснив Лі, це давня традиція його народу – дарувати вазу на знак поваги. Тренер чоловічої і жіночої збірних Жашківської ОТГ Дмитро Мазур зауважив: «Після такого презенту не маємо права програти».

А ризик здатися таки був. Жашківським аматорам довелося протистояти командам Київський національний торговельно-економічний університет, у складі яких були професійні спортсмени зі світовим ім'ям: найсильніша жінка планети Ольга Лящук та найсильніша людина України Олексій Новіков. Жашківчани вже не вперше вступають у сутичку із цими командами і знову поступилися їм. «Це за честь – випробувати свої сили у сутичках з такими командами», - розповів Дмитро Мазур. – До того ж, тренер цих команд – Артем Цибровський – техніку перетягування канату опановував у Нашому ДЮКФП». В результаті наполегливої боротьби, і чоловіча, і жіноча збірні Жашківської громади вибороли друге місце в Чемпіонаті.

За наших спортсменів вболівали: Олег Паляруш - виходець із Жашкова, майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу, завдяки якому перетягування канату як вид спорту полюбився жашківчанам; Катерина Парфенкова - жашківчанка, кандидат в майстри спорту України з боксу; Жаборовська Ольга - жашківчанка, КМСУкраїни з боксу; Ярослав Черниш - жашківчанин, срібний призер Чемпіонату України зі штовхання ядра серед паралімпійців; очільник Жашківської міської об’єднаної громади, чемпіон світу Євразії і майстер спорту міжнародного класу з карате Ігор Цибровський. Вітаймо наших призерів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь