Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Представниці Жашківської ОТГ взяли участь у фестивалі патріотичної пісні

Дата: 27.02.2019 15:02
Кількість переглядів: 937

Фото без опису26 лютого Жашківський аграрний професійно-технологічний ліцей традиційно провів фестиваль патріотичної пісні «Афган-Донбас ».

Захід був спрямований на патріотичне виховання молоді, тому учасники концерту намагались донести думку, що без минулого немає майбутнього.

Линули слова пронизані болем воєнних періодів. Оспівувались минулі і теперішні втрати. Не зважаючи на мінорну тематику заходу, звучали  і такі вокальні номери  та вірші, що вселяли в серця надію на краще, закликали не стирати з пам’яті минуле : «Щоб пам’ятати, треба знати…».

В цьому чудовому і натхненному дійстві взяли участь учасниці художньої самодіяльності Жашківського МБК ( або працівники Жашківського міського будинку культури) Ясінська Марія Володимирівна та Рибаченко Катерина Миколаївна, виконавши такі пісні , як «Прошу в неба» та «Коли закінчаться бої». Їхній спів зачепив струни серця кожного присутнього.

На свято були запрошені військовий комісар Валерій Коврик, воїни-інтернаціоналісти та учасники бойових дій в зоні АТО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь