A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові пройшов Відкритий турнір з боксу «Мужність та воля!»

Дата: 21.02.2019 16:38
Кількість переглядів: 1057

Фото без описуЗгідно з календарним планом, спортивно-масових заходів, Спортивного клубу «Альянс», ДНЗ «ЖАТПЛ», за сприяння генерального директора ТОВ «Ведерстад», Філатова Віталія Георгійовича», в період 17-18 лютого в спортивній залі ДНЗ «Жашківського АТПЛ», відбувся Відкритий турнір з боксу «Мужність та воля!», присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, та в зоні АТО.

В змаганнях взяли участь понад 60 спортсменів, представників 12 команд з м.Київ, м.Біла Церква, м.Бориспіль, смт.Ставище, с.Шпитьків, Києво-Святошинського району, Баришівського району, Київської області, м. Ватутіне, смт.Лисянка, а також боксери з м.Жашків, с.Охматів, с.Вороне Жашківського району.
З вітальним словом до учасників змагань та присутніх на турнірі, виступили міський голова  Цибровський Ігор Андрійович, військовий комісар Жашківського РВК підполковник Коврик Валерій Петрович, директор ДНЗ «Жашківського АТПЛ», Філіповський Михайло Йосипович.
Після вшанування загиблих захисників Вітчизни, хвилиною мовчання, та виконання гімну України, розпочалися безкомпромісні спортивні поєдинки боксерів, юнаків та дівчат, юніорів, молоді та дорослих.
За підсумками змагань, серед переможців, слід відзначити жашківчан Хрипко Кирила, Тимченка Артема, Моспан Артема, Гусейнова Рената, Ісаєнка Єдгара, Дзюбу Сергія, Пловайко Івана, Смалія Назарія, Репецького Олександра, які вибороли перше місце і завоювали чемпіонський титул.
Усі призери були нагороджені грамотами та медалями, кращі боксери, були нагороджені кубками.
Військовий комісар Жашківського РВК, підполковник Коврик В.П., відзначив грамотами, «за активну участь в патріотичному вихованні молоді», директора ДНЗ «ЖАТПЛ» Філіповського М.Й., та тренера з боксу ДНЗ «ЖАТПЛ» Самар І.Д., а учасників змагань нагородив спеціальними грамотами, «за волю до перемоги та високі бійцівські якості».
Загальнокомандне I місце - у жашківчан.

(Інформацію надано тренером з боксу Іваном Самаром)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь