Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Запрошуємо на розширене засідання Жашківської міської ради за участю народного депутата України Валентина Ничипоренка

Дата: 18.02.2019 12:53
Кількість переглядів: 525

Фото без опису19 лютого 2019 року о 14:30 год. в залі засідань Жашківської районної ради відбудеться розширене засідання Жашківської міської ради за участю народного депутата України Валентина Ничипоренка.

    До порядку денного включені наступні питання :

 1.    Про включення до попереднього переліку земельних ділянок комунальної власності, які можливо виставити на земельні торги, право оренди на земельну ділянку в місті Жашкові по вулиці Польова, орієнтовною площею 0,4000 га, за рахунок земель житлової та громадської забудови Жашківської міської ради, для будівництва торгівельно-розважального комплексу.

 2.    Про включення до попереднього переліку земельних ділянок комунальної власності, які можливо виставити на земельні торги, право оренди на земельну ділянку в місті Жашкові по вулиці Соборна,36, орієнтовною площею 0,2644 га, за рахунок земель житлової та громадської забудови Жашківської міської ради для будівництва торгівельно – розважального та спортивного комплексу, а саме: 1 поверх - спортивний комплекс, 2 поверх – супермаркет, 3 поверх  -  дитячий розважальний центр.

Взяти участь в засідання запрошуються представники депутатських корпусів Черкаської обласної ради та Жашківської міської ради, голова Жашківської державної адміністрації, голова Жашківської районної ради,  громадськість та ЗМІ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь