A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Запрошуємо на розширене засідання Жашківської міської ради за участю народного депутата України Валентина Ничипоренка

Дата: 18.02.2019 12:53
Кількість переглядів: 477

Фото без опису19 лютого 2019 року о 14:30 год. в залі засідань Жашківської районної ради відбудеться розширене засідання Жашківської міської ради за участю народного депутата України Валентина Ничипоренка.

    До порядку денного включені наступні питання :

 1.    Про включення до попереднього переліку земельних ділянок комунальної власності, які можливо виставити на земельні торги, право оренди на земельну ділянку в місті Жашкові по вулиці Польова, орієнтовною площею 0,4000 га, за рахунок земель житлової та громадської забудови Жашківської міської ради, для будівництва торгівельно-розважального комплексу.

 2.    Про включення до попереднього переліку земельних ділянок комунальної власності, які можливо виставити на земельні торги, право оренди на земельну ділянку в місті Жашкові по вулиці Соборна,36, орієнтовною площею 0,2644 га, за рахунок земель житлової та громадської забудови Жашківської міської ради для будівництва торгівельно – розважального та спортивного комплексу, а саме: 1 поверх - спортивний комплекс, 2 поверх – супермаркет, 3 поверх  -  дитячий розважальний центр.

Взяти участь в засідання запрошуються представники депутатських корпусів Черкаської обласної ради та Жашківської міської ради, голова Жашківської державної адміністрації, голова Жашківської районної ради,  громадськість та ЗМІ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь