Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Спорт на вихідних. Волейбол. Футзал. Дзюдо

Дата: 28.01.2019 14:49
Кількість переглядів: 755

Фото без описуВОЛЕЙБОЛ. 26 січня в спортивнІЙ залі Жашківської спеціалізованої школи №1 відбулась відкрита Першість Жашківської громади з волейболу серед чоловіків. І місце в напруженій боротьбі виборола команда с.Скибин (Жашківської громади), ІІ місце -  Соколівська ОТГ, ІІІ місце - команда м.Жашків (Жашківської громади), ІV місце - Бузівська ОТГ. Найкращим гравцем Першості став гравець с. Скибин - Курко Святослав.

ФУТЗАЛ. 27 січня команда Жашківської громади в рамках «Soccer.Biz.ua – ліги» з футзалу програла 5:3 команді «Ятрань - 80» (Уманський район).

(Інформацію надано відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради)

ДЗЮДО. 26 січня 2019 року у м. Фастів відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків 2007-2008 р. н. і ветеранів спорту, присвячений 100-річчю Акту Злуки УНР і ЗУНР та з нагоди Дня Соборності України в якому взяли участь вихованці Володимира Русіна - тренера Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки - разом з наставником.
В.Русін виборов третє місце серед майстрів-ветеранів, а його вихованці: Савіцький Дмитро (ЗЗСО №3, 6 кл) виборов І місце в своїй ваговій категорії, а Маринчук Віталій (СПШ №1, 6кл), Вахник Артем (СПШ №1, 6кл) та Лісіцин Ілля (СПШ №1, 5 кл) посіли ІІІ місця у своїх вагових категоріях.

(Джерело: https://www.facebook.com/groups/326127491298053/)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь