A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Творчий звіт Зразкового дитячого ансамблю гармоністів

Дата: 22.01.2019 14:28
Кількість переглядів: 779

Фото без описуЖашків називають столицею гармоністів. Тут діє унікальний музей української гармоніки та понад чверть століття - Зразковий дитячий ансамбль гармоністів. Автор цих двох особливих проектів - музикант, пісняр, педагог, Заслужений працівник культури України,  почесний громадянин міста Жашків - Іван Сухий.

19 січня Іван Іванович зустрів черговий день народження. Традиційно в цю пору він презентує творчий звіт за рік, який супроводжується розповідями про досягнення колективу гармоністів та п’єсами у виконанні юних музикантів.

Цьогоріч такий захід пройшов 21 січня в стінах  Жашківської дитячої музичної школи. Звітний концерт пройшов за участі членів батьківського комітету, активних жашківчан, котрі не байдужі до долі ансамблю гармоністів. Запрошений на зустріч був і міський голова Ігор Цибровський, котрий привітав Івана Сухого з днем народження, з новими перемогами колективу. А також вручив сувенірну плакетку Жашківської міської ради і подяку за сумлінну працю, високий рівень майстерності і вміння зацікавити молодь до творчої праці.

Іван Іванович наголосив, що за звітний період жашківські гармоністи здобули 34 призових місця. А в січні цього року ансамблю виповнилося 28 років, і за цей час його учасники (солісти, керівник та колектив загалом) стали лауреатами 141 конкурсу, більшість з яких - міжнародні та всеукраїнські. Іван Сухий подякував очільнику об'єднаної громади за підтримку ансамблю та розуміння значення колективу, який, по суті , є візитівкою Жашкова. До слова, у 2018  році Жашківською міською радою було виділено 57 тис.грн. для участі ансамблю в конкурсах і фестивалях веукраїнского та міжнародного рівня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь