A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Інформація про стан з пожежами та наслідками від них на території Жашківської ОТГ за 2018 рік

Дата: 11.01.2019 10:12
Кількість переглядів: 461

Жашківським РС УДСНС України у Черкаській області проаналізовано стан з пожежами та наслідками від них в Жашківській ОТГ за 12 місяців  2018 року. Так, протягом 2018 року на території громади зареєстровано 32 пожежі, що на 10% більше ніж за аналогічний період 2017 року.

Матеріальні втрати, завдані пожежами, зменшились на 48% і складають 3 318 536 гривень, з них прямий збиток склав 1 085 100 гривень, побічний 2 233 436 гривень. Протягом 2018 року на пожежах в Жашківській ОТГ виявлено 2 загиблі особи (м. Жашків). За аналогічний період минулого року загиблих та травмованих осіб на пожежах не виявлено. Вогнем пошкоджено 23 будівлі на території приватного житлового сектору, знищено 1  та пошкоджено 3 одиниць автомобільної техніки.  

Із загальної кількості пожеж 24 пожежі ( 75%) виникло в місті Жашків, в селі Скибин виникло 5 пожеж (15%), по 1 пожежі виникло в с. Марійка, с. Вільшанка та с. Литвинівка.

Найбільша кількість пожеж протягом 2018 року виникла внаслідок необережного поводження з вогнем та під час куріння – 10 пожеж, або 31% від загальної кількості пожеж а також від короткого замикання електромережі – 10 пожеж, або 31% від загальної кількості. Внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей виникло 7 пожеж, або 22% від загальної кількості. Внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів виникло 3 пожежі, або 9 % від загальної кількості пожеж. Внаслідок підпалу виникла 1 пожежа та 1 випадку причина пожежі встановлюється.

У зв’язку зі збільшенням кількості пожеж та загиблих на них території Жашківської ОТГ на протязі 2018 року, прошу Вас розглянути питання щодо посилення пожежної безпеки в населених пунктах громади на черговому засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

(Інформацію надано Жашківським РС  УДСНС  України у Черкаській області)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь