A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Увага! Конкурс!

Дата: 08.01.2019 15:11
Кількість переглядів: 494

 

Інформація про проведення конкурсу з визначення

виконавця земельних торгів

        Конкурсна комісія з відбору виконавців послуг з виконання робіт із землеустрою, оцінки земель та земельних торгів, з метою проведення процедури продажу права оренди земельної ділянки, шляхом проведення земельних торгів, оголошує конкурс з визначення виконавця земельних торгів.

Дані про земельну ділянку:

  • місце розташування: с.Скибин, Жашківський район, Черкаської області;
  • орієнтовний розмір – 1,0000 га;
  • цільове призначення – землі запасу Жашківської міської ради.

Умови конкурсу:

  • перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс з відбору виконавців:

заява про участь у конкурсі з відбору виконавця земельних торгів за встановленою формою;

копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків або копія паспорту для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті фізичної особи – підприємця (для претендента – фізичної особи – підприємця);

згода на обробку персональних даних (для претендента – фізичної особи – підприємця);

копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду за ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи);

копії кваліфікаційних документів ліцитаторів, які працюють у штатному складі або залучені за трудовим договором і яких буде залучено до проведення земельних торгів та підписання протоколу земельних торгів (за наявності);

інформація про продані лоти: кількість, стартова ціна, ціна їх продажу у порівнянні зі стартовою ціною;

  • пропозицію про вартість виконання робіт (в тому числі, про вартість проекту відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та вартість виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки даної земельної ділянки) з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт.
  • строк подання конкурсної документації – до 08.02.2019 року;
  • поштова адреса, за якою подаються документи – Жашківська міська рада, вул. Захисників України, 17, м. Жашків, Черкаської області, 19201, з відміткою  «На конкурс з відбору виконавців послуг з виконання земельних торгів» із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

       Переможець забезпечує підготовку лотів або фінансування підготовки лотів до продажу на земельних торгах за власний рахунок з наступним відшкодуванням йому витрат переможцем земельних торгів у відповідності до частини 5 статті 135 та частини 5 статті 136 Земельного кодексу України.

Переможцем визнається учасник, який запропонує найменшу вартість послуг проведення торгів, з виконання робіт із землеустрою та виготовлення нормативної грошової оцінки земельної ділянки, а також за критеріями найменших строків виконання послуг (робіт) та кількості проданих лотів, їх вартості порівняно із стартовою.

Витрати на організацію і проведення земельних торгів, у тому числі виплата винагороди виконавцю земельних торгів, здійснюватимуться без витрачання бюджетних коштів.

Інформація про проведення конкурсу:

  • дата, час і місце проведення конкурсу – 12.02.2019, о 10.00 год., Жашківська міська рада, вул. Захисників України, 17, м. Жашків, Черкаської області;
  • відомості про місцезнаходження комісії, контактні телефони – 19201, Жашківська міська рада, вул. Захисників України, 17, м. Жашків, Черкаської області, телефон для довідок – (047 47) 6 11 42, 6 17 97.

Завантажити документ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь