A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Святкування Нового року у Жашківській міській об’єднаній громаді (ФОТО. ВІДЕО)

Дата: 03.01.2019 14:15
Кількість переглядів: 866

У Жашківській міській об’єднаній громаді святкування Нового року не обійшлося без яскравих заходів.

 

 

 

Ряд заходів було організовано Будинком дитячої та юнацької творчості для гуртківців закладу та категорійних дітей (дітей учасників АТО та переселенців, дітей-сиріт, напівсиріт, з малозабезпечених сімей та дітей з особливими освітніми потребами). Глядачам було презентовано захоплюючу новорічну казку «Пригоди домовенятка Кузі у зимовому лісі» та виставку рукотворів. Заряд позитиву діти отримали і під час запальної дискотеки. Приємним сюрпризом стали подарунки для юних акторів БДЮТу від міського голови та придбані відділом освіти Жашківської міської ради презенти - для категорійних дітей. Подібні заходи працівники і вихованці закладу готують уже протягом 10 років.

Жителів Литвинівки на передодні Нового року Попелюшка запрошувала на новорічний бал. Глядачі стали безпосередніми учасниками театралізованого дійства, численних конкурсів та розваг.

Працівники Міського будинку культури підготували конкурсно-розважальну програму для гуртківців МБК, яка включала новорічно-розважальний флешмоб, безпрограшну лотерею та різні забави. Гуртківці МБК є активними учасниками заходів у місті та громаді, тому цих старанних дітей Дід Мороз потішив подарунками (які люб’язно надав благодійний фонд «Нова громада»).

У Вільшанці Новий рік зустрічали в атмосфері казкових пригод. Тут презентували двогодинне театралізоване дійство, яке нараховувало 40 персонажів. Майже всі ролі зіграли школярі і дошкільнята (всього 21 дитина). Незмінний автор сценарію та режисер-постановник новорічного свята – очільниця Вільшанецького старостинського округу Ніна Бень. Усі діти, присутні на святі, отримали гостинці від ПСП «Аскольд-Агро».

Жителі Скибина святкували новорічно-різдвяні свята у товаристві Діда Мороза, Снігуроньки та харизматичної Баби Яги. Родзинкою концертної програми стали номери у виконанні дитячого ансамблю «Домісолька», жіночого ансамблю «Терниця» та солістів художньої самодіяльності місцевого будинку культури.

Усі будинки культури та сільські клуби об’єднаної громади були забезпечені подарунками і смаколиками від відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради.

Окремі заходи відвідав міський голова Ігор Цибровський, котрий подякував їх організаторам за подаровані дітям і дорослим емоції, та за чудові традиції спільного відзначення свят.

БІЛЬШЕ ФОТО ДИВИСЬ ТУТ: http://zhashkivska.gromada.org.ua/album/3294/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь