A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківчани попрощалися із Ольгою Чуднівець

Дата: 28.12.2018 10:49
Кількість переглядів: 1895

Фото без опису26 грудня на 67-му році обірвалося життя Чуднівець Ольги Василівни – непересічної особистості, жінки невичерпної енергії та працелюбства, яка усе своє життя присвятила людям – від дітей до старожилів. Про її недугу, яка по краплині відбирала життя, багато хто й не здогадувався – наскільки Ольга Василівна була позитивною, сильною, сповненою сил, планів та ідей жінкою.

 Ольга Василівна народилася 21 квітня 1952 року в м. Жашків в сім’ї Данилюків Василя Петровича та Марії Василівни. Навчалася в Жашківській середній школі №1. Після закінчення школи працювала в Конельської середній школі.

Обравши для себе шлях педагога, вступила до Черкаського державного педагогічного інституту на філологічний факультет. Тож уже через кілька років працювала учителем російської мови та літератури в Конельській, трохи згодом – в Соколівській школах.

У 1972 Ольга Василівна вийшла заміж. Із чоловіком Чуднівцем Василем Степановичем народили і виховали двох синів – Олександра та Богдана.

Ольга Василівна – була відданим своїй справі педагогом – сіяла добре, мудре й вічне в серцях учнів. З 1977 року працювала учителем української мови та літератури, а трохи згодом -  завідувачем навчальною частиною та заступником директора з навчально-методичної роботи Жашківського середнього професійно-технічного училища № 38.

З 1998 року  працювала завідуючою районного відділу освіти, пізніше - начальником  відділу освіти Жашківської РДА, з 2005 – 2008 роки головним спеціалістом відділу освіти Жашківської РДА.

У 2008 році Ольга Василівна вийшла на пенсію. Проте не вміла сидіти склавши руки. Працювала головним спеціалістом Жашківської районної ради з питань управління районною комунальною власністю, а потім –  радником голови районної ради. З 2015-го  вона – голова Жашківської районної організації ветеранів України.

Де б не працювала, була відповідальною, щирою, привітною. До неї горнулися, її любили і цінували.

Міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет, апарат виконкому Жашківської міської ради, та і вся жашківська громада вцілому – висловлюють свої співчуття родині Ольги Василівни.

Із життя пішла порядна, гідна, добродушна людина.

Вічна пам’ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь