Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

В Жашківській ОТГ працюють над стратегічним розвитком (ВІДЕО)

Дата: 28.12.2018 09:55
Кількість переглядів: 697

Фото без опису22 грудня в Жашкові на базі кінно-спортивного комплексу відбулося перше засідання  робочої групи зі стратегічного планування Жашківської міської об’єднано громади.

У роботі засідання взяли участь міський голова, в.о.старост сіл, які увійшли до ОТГ, депутати, представники апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради, приватні підприємці, активні представники громадськості. До роботи з розробки Стратегічного плану розвитку Жашківської міської об’єднаної територіальної громади також залучений експерт  Ігор Воляник.

В ході засідання робочої групи її учасники були ознайомлені з результатами соціологічного опитування мешканців громади щодо  основних проблем, які існують в ОТГ та перспектив її розвитку на майбутнє. Враховуючи результати зазначеного дослідження  буде визначено попереднє майбутнє бачення громади, а також буде розпочато процес визначення сильних та слабких сторін. Також в рамках засідання було презентовано дані соціально-економічного аналізу громади, присутні в форматі діалогу обговорили пропозиції щодо покращення життєдіяльності ОТГ, підвищення конкурентоспроможності місцевої економіки, інвестиційної привабливості тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь